Шаблон:User mk-2

Материал из Абсурдопедии
Перейти к:навигация, поиск
mk-2 Овој учесник многу добро знае македонски, што влегува во лутина, само узнав дека на половината на земјата на телефон не е поставен неговиот јазик.